Produkter
Mer...
Fri leverans vid köp över 699 kr Snabba hemleveranser till 80% av Sveriges hushåll Nöjda kunder sen 2004!
KUNDTJÄNST: 010-330 02 30

Recept

Med våra recept hoppas vi kunna inspirera dig till nya smakäventyr i köket. Vi anser att det är en myt att det skulle vara svårt att tillaga fisk. Med bra råvaror blir matlagningen mycket enklare och med fisk från Fiskbilen så är utgångsläget alltid bra. Kika därför alltid igenom våra recept innan du ska beställa fisk online nästa gång. Förhoppningsvis hittar du något nytt och spännande att prova.

Fisk-och skaldjursrecept för alla smaker

Vi försöker ha en stor variation av olika recept som passar både till vardag och till fest. Svårighetsgraden är för det mesta ganska låg men du kommer även hitta mer avancerade recept.

Du hittar recept för kompletta måltider, tillbehör och såser. I filter-menyn kan du enkelt navigera bland de olika rätterna. Du kan också söka recept efter en viss råvara som t ex lax, torsk eller tonfisk.

Recepten är oftast anpassade för att räcka till 4 personer med viss reservation för aptit och ålder.

Recept från hela världen

Det finns så många smaker i världen att utforska, och vi vill därför inspirera till att våga prova nya smaker. I Asien är fisk och skaldjur basvaror och en mycket stor del av det dagliga köket. Därför kommer du hitta många recept med asiatiska smaker så väl som skandinaviska klassiker och andra spännande recept.