Recept Scampi med mango och het sås

Vårt BÄSTA erbjudande någonsin!
Samma kvalitet till ett bättre pris, upp till 22% rabatt!

Om det inte sker automatiskt kan du klicka här » « Ta mig till den gamla sidan istället

Scampi med mango och het sås

Här nedanför hittar du vårt recept på Scampi med mango och het sås. Använd sökfunktionen till höger för att hitta andra recept.

Scampi med mango och het sås
Festmåltid
Typ av rätt: Förrätt
Antal portioner: 4
Tillagningstid: C:a 25 min
Tillagningsmetod: Steka
Gör så här:

Skala scampin. Skär ett snitt längsmed ryggen på varje scampi utan att dela dem helt. Ta bort blodkärl. Skala och finhacka löken och salladslöken. Skala mangon, dela den på mitten och ta bort kärnan. Tärna köttet.

Blanda ingredienserna till den heta såsen i en kastrull och koka upp på medelhög temperatur. Rör om varsamt och kontinuerligt tills såsen tjocknar.

Hetta olja i en stekpanna och fräs löken i två minuter. Lägg i scampin och sautera i ytterligare två minuter. Tillsätt den heta såsen och mangon. Blanda ordentligt och stek på låg värme i två minuter. Tillsätt den hackade koriandern och servera omedelbart. Dekorera gärna med färska örter. Ris passar till.

Scampi med mango och het sås

Ingredienser
Råa scampi16 st
Mogen mango1 st
Små lökar2 st
Salladslökar3 st
Olivolja2 msk
Kvistar koriander8 st
Het sås
Buljong eller vatten1.5 dl
Färska chilifrukter2 st
Soja2 msk
Maizena1 msk
Tomatsås2 msk
Paprika1 st
Socker1 tsk
Sesamolja½ ml
 
Betyg 4/5:

1 personer har röstat på receptet Scampi med mango och het sås och givit det ett medelbetyg på 4/5. Logga in för att lägga din röst »

Kommentarer Scampi med mango och het sås

Det finns 1 kommentarer till Scampi med mango och het sås. Visa kommentarer »

Sök recept

Sök recept Avancerad receptsök

Fler recept

Relaterade produkter

Dela den här sidan

Dela den här sidan med dina vänner:

Facebook Facebook
Twitter Twitter

 

RSS Fiskbilens RSS
Erbjudanden, recept och matlagningstips via RSS-flöde. Prenumerera
Nyhetsbrev Nyhetsbrev  
Prenumerera

 

 

Betyg: 0/5

Klicka på fisken som motsvarar det betyg du vill sätta:

Stäng

×