Recept Romsås (kall sås)

Romsås (kall sås)

Här nedanför hittar du vårt recept på Romsås (kall sås). Använd sökfunktionen till höger för att hitta andra recept.

Romsås (kall sås)
Lättlagat
Typ av rätt: Sås
Antal portioner: 4
Tillagningstid: C:a 10 min
Tillagningsmetod: Äta naturell
Gör så här:

Blanda crème fraiche och majonnäs ordentligt. Tillsätt salt, rom och eventuellt finhackad gräslök.

Rör om ordentligt och smaka av.

Kall romsås passar till de flesta exempelvis kokt eller stekt fisk.

Romsås (kall sås)© Svenska fiskbilen AB

Ingredienser
Crème fraiche4 dl
Majonnäs1 dl
Röd stenbitsrom (eller annan röd rom)4 msk
Salt1 tsk
Valfria ingredienser
Färsk gräslök, finhackad
 
Betyg:

Receptet Romsås (kall sås) har ännu inte betygsatts. Logga in för att lägga din röst »

Kommentarer Romsås (kall sås)

Det finns 1 kommentarer till Romsås (kall sås). Visa kommentarer »

Sök recept

Sök recept Avancerad receptsök

Fler recept

Relaterade produkter

Dela den här sidan

Dela den här sidan med dina vänner:

Facebook Facebook
Twitter Twitter

 

RSS Fiskbilens RSS
Erbjudanden, recept och matlagningstips via RSS-flöde. Prenumerera
Nyhetsbrev Nyhetsbrev  
Prenumerera

 

 

Betyg: 0/5

Klicka på fisken som motsvarar det betyg du vill sätta:

Stäng

×