Recept Grillade pilgrimsmusslor med persiko- och ananassalsa

Grillade pilgrimsmusslor med persiko- och ananassalsa

Här nedanför hittar du vårt recept på Grillade pilgrimsmusslor med persiko- och ananassalsa. Använd sökfunktionen till höger för att hitta andra recept.

Grillade pilgrimsmusslor med persiko- och ananassalsa
Grillrätt
Typ av rätt: Huvudrätt
Antal portioner: 5
Tillagningstid: C:a 50 min
Tillagningsmetod: Grilla
Gör så här:

Trä pilgrimsmusslorna på spett, c:a 5 st på varje. Stänk på olivolja och strö över mynta och rosmarin. Peppra och stänk på lite mer olivolja. Ställ pilgrimsmusslorna i kylen en halvtimma.

Salta och placera pilgrimsmusslorna på grillen och grilla dem c:a 2-3 minuter på varje sida. Vänd endast en gång.

Salsa: Blanda alla ingredienserna och servera omgående tillsammans med pilgrimsmusslorna.

Grillade pilgrimsmusslor med persiko- och ananassalsa

Ingredienser
Stora pilgrimsmusslor0.5 kg
Färsk mynta, hackad1 msk
Färsk rosmarin, hackad1 msk
Olivolja
Svartpeppar, grovmalen
Salt
Persiko- och ananassalsa
Persikor, urkärnade och tärnade2 st
Söt röd chilifrukt, urkärnad och hackad1 st
Jalapeño, urkärnad och hackad1 st
Limesaft1 msk
Färsk koriander, hackad0.5 dl
Rödlök, hackad½ st
Krossad ananas på burk400 g
 
Betyg:

Receptet Grillade pilgrimsmusslor med persiko- och ananassalsa har ännu inte betygsatts. Logga in för att lägga din röst »

Kommentarer Grillade pilgrimsmusslor med persiko- och ananassalsa

Receptet Grillade pilgrimsmusslor med persiko- och ananassalsa har ännu inte kommenterats. Logga in och bli först med att kommentera receptet »

Sök recept

Sök recept Avancerad receptsök

Fler recept

Relaterade produkter

Dela den här sidan

Dela den här sidan med dina vänner:

Facebook Facebook
Twitter Twitter

 

RSS Fiskbilens RSS
Erbjudanden, recept och matlagningstips via RSS-flöde. Prenumerera
Nyhetsbrev Nyhetsbrev  
Prenumerera

 

 

Betyg: 0/5

Klicka på fisken som motsvarar det betyg du vill sätta:

Stäng

×