Recept Grillad marinerad kungskrabba i folie

Vårt BÄSTA erbjudande någonsin!
Samma kvalitet till ett bättre pris, upp till 22% rabatt!

Om det inte sker automatiskt kan du klicka här » « Ta mig till den gamla sidan istället

Grillad marinerad kungskrabba i folie

Här nedanför hittar du vårt recept på Grillad marinerad kungskrabba i folie. Använd sökfunktionen till höger för att hitta andra recept.

Grillad marinerad kungskrabba i folie
Grillrätt, lättlagat
Typ av rätt: Huvudrätt
Antal portioner: 4
Tillagningstid: C:a 30 min
Tillagningsmetod: Grilla
Gör så här:

Marinad: Blanda ingefäran med cest från limen. Pressa ut saften ur två lime. Finhacka chilin. Pressa vitlök. Blanda med honung och rapsolja. Smaka av med salt och svartpeppar.

Placera kungskrabban på aluminiumfolie. Häll marinad över och vira in kungskrabban i folien. Banka lätt på paketet/paketen så att skalen knäcks. Lägg på grillen c:a 10 minuter. Eftersom frysta ben av kungskrabba redan är kokta behöver de bara värmas upp. Servera med aioli och en matig sallad.

Aioli: Pressa vitlök, häll i saffran, ägg gulor och vinäger. Häll droppvis i oljan samtidigt som du vispar. Använd gärna elvisp. Smaka av med salt.

Grillad marinerad kungskrabba i folie

Ingredienser
Ben av kungskrabba800 g
Sallad
Marinad
Färsk ingefära, riven20 g
Lime4 st
Chili½ st
Vitlöksklyfta1 st
Flytande honung2 msk
Rapsolja3 msk
Salt
Svartpeppar
Aioli
Vitlöksklyftor3 st
Saffran½ g
Äggulor2 st
Vinäger2 tsk
Rapsolja2-3 dl
Salt
 
Betyg:

Receptet Grillad marinerad kungskrabba i folie har ännu inte betygsatts. Logga in för att lägga din röst »

Kommentarer Grillad marinerad kungskrabba i folie

Receptet Grillad marinerad kungskrabba i folie har ännu inte kommenterats. Logga in och bli först med att kommentera receptet »

Sök recept

Sök recept Avancerad receptsök

Fler recept

Relaterade produkter

Dela den här sidan

Dela den här sidan med dina vänner:

Facebook Facebook
Twitter Twitter

 

RSS Fiskbilens RSS
Erbjudanden, recept och matlagningstips via RSS-flöde. Prenumerera
Nyhetsbrev Nyhetsbrev  
Prenumerera

 

 

Betyg: 0/5

Klicka på fisken som motsvarar det betyg du vill sätta:

Stäng

×