Recept Gratinerad hummer

Gratinerad hummer

Här nedanför hittar du vårt recept på Gratinerad hummer. Använd sökfunktionen till höger för att hitta andra recept.

Gratinerad hummer
Festmåltid
Typ av rätt: Förrätt
Antal portioner: 4
Tillagningstid: C:a 30 min
Tillagningsmetod: Ugnssteka
Gör så här:

Dela humrarna på mitten, och ta ur köttet. Hacka köttet, trattkantarellerna, vitlöken, chilin och fräs det i olivolja på hög värme, tillsätt salt och nymald vitpeppar efter behag.

Ta fram en kastrull och värm upp mjölken, congacen och grädden tillsätt sedan ost och red sedan såsen. Ta en matsked av såsen och lägg i varje hummerskal, fyll sedan på med kött-röran, och fyll sedan upp skalet med sås. Strö sedan över lite riven parmesan ost och gratinera i ugnen på 200 grader i ca 10 minuter

Gratinerad hummer

Ingredienser
Hummer (c:a 500 g)2 st
Trattkantareller100 g
Gräddost, riven2 msk
Vitlöksklyfta, hackad1 st
Chilifrukt, finhackad1 st
Mjölk2 dl
Grädde1 dl
Congac2 msk
Parmesan, riven
Salt
Vitpeppar, nymald
 
Betyg:

Receptet Gratinerad hummer har ännu inte betygsatts. Logga in för att lägga din röst »

Kommentarer Gratinerad hummer

Receptet Gratinerad hummer har ännu inte kommenterats. Logga in och bli först med att kommentera receptet »

Sök recept

Sök recept Avancerad receptsök

Fler recept

Relaterade produkter

Dela den här sidan

Dela den här sidan med dina vänner:

Facebook Facebook
Twitter Twitter

 

RSS Fiskbilens RSS
Erbjudanden, recept och matlagningstips via RSS-flöde. Prenumerera
Nyhetsbrev Nyhetsbrev  
Prenumerera

 

 

Betyg: 0/5

Klicka på fisken som motsvarar det betyg du vill sätta:

Stäng

×