Kungskrabba

Kungskrabba

Kungskrabban är en riktig delikatess, i synnerhet benen som kan vara ett par meter långa. Fiskbilens kungskrabba kommer från den norska kusten.

Styckfrysta ben av kungskrabba
Handelsbeteckning: Kamtjatkakrabba
Latinskt namn: Paralithodes camtschaticus
Produktionsmetod: Fiskad
Fångstområde: Nordostatlanten
Storlek: 700-900 g/st
Förpackning: 1,0 kg
Pris: 640 kr
Jämförspris: 640 kr/kg
Hållbarhet: 6-12 månader
Tillagning: Äta naturell, ugnssteka, grilla

Kungskrabba

Förpackning kungskrabba om 1,0 kg för 640 kr st Lägg till inköpslistan

 

Sallad på norsk kungskrabba

Sallad på norsk kungskrabba

Till produkten kungskrabba rekommenderar vår kock Andreas Stenberg vårt recept på Sallad på norsk kungskrabba.

Skriv ut receptet på Sallad på norsk kungskrabba här »

 

 

Recept förslag kungskrabba

Enkel sojasåsRecept: Enkel sojasås

Salladsspett med stekt kungskrabba och aioliRecept: Salladsspett med stekt kungskrabba och aioli

Toast King CrabRecept: Toast King Crab

Visa alla recept på kungskrabba »

 

Fakta om kungskrabba

Kamtjatkakrabba, eller kungskrabba som den vanligtvis kallas, planterades ut i Barents hav under 1960-talet och spred sig därefter till den norska kusten, från Varangerfjorden i norr till Lofoten i söder.

Leveransområden och -tider

Skriv in ditt postnummer för att se om vi levererar till ditt postnummerområde, och vilken leveranstid som gäller:

 

 

Stäng Skicka

×